Altijd de beste oplossing voor de vraag vanuit techniek en proces

rb2 introduceert: de Integration Layer (IL)

Klanten willen een optimale gebruikservaring. En jouw organisatie wil hen voortdurend toegevoegde waarde bieden. De digitale platforms voor e-commerce, klantenloyaliteit en abonnementen moeten voortdurend worden doorontwikkeld, zodat je de functionaliteit, snelheid, personalisatie en betrouwbaarheid kunt bieden waar gebruikers om vragen.

Om een optimale gebruikservaring te bieden en het beste rendement en de beste bedrijfsresultaten te realiseren moet je verder gaan dan het implementeren van de beste technologie en meest innovatieve applicaties. Maak jouw bedrijf klaar voor succes door de krachten van uw front- en back-enddiensten te koppelen met een integratielaag. Laat bestaande systemen, tools en applicaties met elkaar communiceren en bied klanten de gecombineerde mogelijkheden aan.

rb2 introduceert:    de Integration Layer (IL)

Integratie is de sleutel tot alles wat jouw IT-omgeving te bieden heeft

Integratielagen maken het mogelijk om al jouw systemen, tools en diensten als één samenhangend geheel te laten functioneren. Je zou jouw applicaties als instrumenten kunnen zien die door de integratielaag worden gedirigeerd, zodat ze zo goed en evenwichtig mogelijk klinken, net als bij een orkest.

Integratie

Integreer jouw [headless] front- en back-endsystemen met uw bedrijfskritische applicaties, tools en diensten zoals commercetools, Zuora, Contentful of Buckaroo. Verbind deze systemen effectief en maak een einde aan de noodzaak om bestaande oplossingen te vervangen. Met een integratielaag hoef je je nooit meer zorgen te maken dat een wijziging van een systeem resulteert in de noodzaak om [R1] wijzigingen aan te brengen aan alle daarmee verbonden systemen.

Event-driven

Developers kunnen aan de hand van deze architectuur gedistribueerde en uiterst schaalbare, beschikbare, fouttolerante en uitgebreide systemen ontwikkelen met behulp van branchestandaard frameworks en cloudplatforms. Hierdoor kan de informatie van events worden hergebruikt en niet alleen voor hun primaire doel (bijvoorbeeld door een bestelling een keten van systemen te laten doorlopen). Event informatie kan zo ook beschikbaar worden gesteld voor toepassingen als gegevensanalyse of artificial intelligence.

Compatibiliteit

Ontwikkel de juiste integratielaag voor jouw technologie- en dienstenlandschap. Maak je nooit meer zorgen over compatibiliteitsproblemen bij het toevoegen van nieuwe PIM-, OMS-, CMS-, PSP-diensten of zoekfunctionaliteit. We ontwerpen en ontwikkelen de ‘lijm’ die jouw diensten met elkaar verbindt, met elkaar laat communiceren en voor je in plaats van tegen je laat werken.

Slim gebruik van API's

Gebruik een laag van API’s voor het bundelen van de mogelijkheden van al jouw applicaties van verschillende leveranciers, in eigen beheer ontwikkelde toepassingen en SaaS-diensten. Bied interne en externe developers e mogelijkheid om oplossingen te ontwikkelen voor nieuwe initiatieven.

Jouw onderneming is uniek. En dat geldt ook voor de waaier van technologieën die je hebt samengesteld en de diensten die zij verzorgen. Welke oplossingen en technologieën jij nu en in de toekomst ook gebruikt, je wilt natuurlijk dat die naadloos samenwerken. Dat levert de nodige vragen op:

  • Doen onze systemen precies wat we willen dat ze doen? Waarom moeten ze met elkaar communiceren?
  • We hebben binnen onze IT-omgeving gekozen voor zeer specifieke technologieën. Daarom is het wellicht niet mogelijk om ze met andere systemen te verbinden. Valt er iets aan dit probleem te doen?
  • Voor het verbinden van onze front-end en back-end maken we gebruik van de standaard-API’s die bij onze CMS-, PSP-, OMS- en PIM-oplossingen werden geleverd. Zijn die niet toereikend?
  • Hoe kan ik bepalen of ons platform suboptimaal presteert omdat systemen niet samenwerken?
  • Ik maak me zorgen dat onze oudere oplossingen niet in staat zijn om met onze nieuwe diensten te communiceren of er gegevens en beleidsregels mee te delen. Wat kan ik daaraan doen?
  • Het verbinden van systemen klinkt fantastisch. Maar wat zijn nu eigenlijk de belangrijkste voordelen voor onze specifieke IT-omgeving?
close
“Wil je meer weten over rb2 en wat wij voor je kunnen betekenen?”
Dennis van Marle, CEO
Ja, bel mij eens om verder te praten:
NEEM DIRECT CONTACT OP