Nummer 1 in de Emerce top 100 omdat we doen waar we goed in zijn

banner

rb2 is de beste digital production agency in Nederland!

We kunnen het zelf nog haast niet bevatten. Emerce, hét mediaplatform op het gebied van online business, media en marketing, heeft rb2 uitgeroepen tot beste digital production agency in Nederland. 

Deze prijs is onderdeel van de 16e editie van Emerce100, een speciale uitgave van het vakblad, waarin ieder jaar een imago-onderzoek wordt gedaan naar de beste bureaus en specialisten in verschillende categorieën. Dit jaar deden meer dan 1.500 respondenten mee aan het onderzoek, een recordaantal voor het onderzoek.

Uiteraard zijn we ontzettend trots dat deze prijs hebben gewonnen. Vooral ook omdat we deze prijs onmogelijk in de wacht hadden kunnen slepen zonder de hulp, het enthousiasme en lovende reacties van klanten en partners die deelnamen aan dit imago-onderzoek.

Bedankt klanten en partners, voor jullie onvoorwaardelijke support. Jullie staan voor ons op 1!

Nog nooit eerder stonden we in deze ranglijst. Des te groter de verrassing dat we de eerste keer met stip op 1 staan. En daarmee de winnaar in een categorie met waardige en zeker niet de minste vakgenoten. Hadden we al gezegd dat we apetrots zijn?

Altijd de beste oplossing voor de vraag.

rb2 is specialist in technische maatwerkprojecten (greenfield), zoals e-commerce platforms, abonnementsmodellen en oplossingen voor loyaliteitsprogramma's. Klanten kloppen bij rb2 aan met een digitaal vraagstuk in fase nul van de ontwikkeling, de zogeheten greenfield projecten. Samen met de klant vertalen wij als technische partner deze vraagstukken naar concrete oplossingen. Wij realiseren kwalitatief hoge, veilige en snelle applicaties met ons grote development teams in Nederland, Portugal, Afrika en Azië dat we flexibel kunnen op- en afschalen. rb2 werkt altijd Agile omdat we geloven in een transparante aanpak, flexibel werken en het rap neerzetten van werkende software. Onze ervaringen leveren vaak nieuwe of verbeterde inzichten op, die wij graag willen delen via onze E-books.

Download hieronder gratis onze e-books. Binnenkort gaan we van start met de volgende editie van de Dream Teamwedstrijd, meer weten?

Benieuwd hoe we dit hebben bereikt? download gratis onze E-books

image

E-commerce E-book

rb2 bouwt en ontwikkelt graag e-commerce platforms voor uiteenlopende bedrijven ...

▸ Download het E-book
image

Subscription E-book

rb2 heeft de afgelopen jaren enorm veel ervaring opgedaan met het ontwikkelen van platformen.

▸ Download het E-book
image

Loyalty E-book

rb2 gelooft in klantloyaliteit en ontwikkelt continu loyalty platformen voor klanten.

▸ Download het E-book
image

Dream Team wedstrijd

Binnenkort gaan we van start met de volgende editie van de Dream Team wedstrijd.

▸ Meer weten?