1

Think big, start smart
op avontuur met de nr. 1

rb2 is wéér de nummer 1 digital production agency!

We kunnen het zelf nog haast niet bevatten. Emerce, hét mediaplatform op het gebied van online business, media en marketing, heeft rb2 voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot beste digital production agency in Nederland.

Deze prijs is onderdeel van de 17e editie van Emerce100, een speciale uitgave van het vakblad, waarin ieder jaar een imago-onderzoek wordt gedaan naar de beste bureaus en specialisten in verschillende categorieën. Dit jaar deden meer dan 1.500 respondenten mee aan het onderzoek, een recordaantal voor het onderzoek.

Uiteraard zijn we ontzettend trots dat deze prijs hebben gewonnen. Vooral ook omdat we deze prijs onmogelijk in de wacht hadden kunnen slepen zonder de hulp, het enthousiasme en lovende reacties van klanten en partners die deelnamen aan dit imago-onderzoek.

Bedankt klanten en partners, voor jullie onvoorwaardelijke support. Jullie staan voor ons op 1!

leaderboard

Wil je ook werken met de nummer 1?

rb2 bouwt e-commerce-, subscription- en loyaltyplatformen voor zowel scale-ups als grote gevestigde organisaties. Samen vertalen we jouw technische vraagstukken naar concrete oplossingen. Wij realiseren jouw kwalitatieve, veilige, snelle applicaties met ons ervaren projectteam in Nederland én Internationale development teams in Portugal, Nigeria en China. Jouw project flexibel op- en afschalen? Geen enkel probleem.

avatar
“Wil je meer weten over hoe we jouw vraagstuk via het juiste proces en de juiste technologie kunnen oplossen?”
avatar
Ties Luijendijk, Consultancy Director