Think big, start smart
op avontuur met de nr. 1
Gegarandeerd een superstart!

Voor het tweede jaar op rij staan we op nummer 1 in de Emerce100. We kunnen het bijna niet geloven dat klanten, partners en vakgenoten ons wederom zien als de beste digital production agency van Nederland. 

Om dit te vieren, geven we iets weg; onze gewaardeerde Discovery Fase om precies te zijn. Dit deel van het ontwikkelproces zorgt gegarandeerd voor een superstart van jouw volgende e-commerce of subscription platform. 

Een leukere manier om kennis te maken met de rb2 teams achter de technische succesverhalen van Europarcs, de Bijenkorf en DAF, is er niet.

Lanceer je project met onze
Discovery Fase, en die geven we weg!

We geven dus onze Discovery Fase weg. Met iedere klant starten we hiermee en dit is - wat ons betreft - de ultieme basis voor een succesvol project. Tijdens de Discovery Fase maak je kennis met het rb2 team van business analysten, architecten, tech leads en ontwikkelaars en challengen we jouw idee of business plan.

Wij zetten onze technische power in om jouw ambitie om te zetten naar een technische ambitie en roadmap. Aan het einde van de Discovery fase heb jij een concreet plan voor jouw e-commerce of subscription platform en weet je welke kleine, behapbare stappen je kan nemen om jouw visie te verwezenlijken.

Schrijf je gelijk in als

  • jouw bedrijf staat als een huis en de producten of diensten al een succes zijn
  • je een duidelijke visie hebt over jouw volgende stap op het gebied van e-commerce of subscription services
  • je samen met jouw eigen team die visie wilt omzetten naar een product roadmap en gelooft dat onze expertise daarbij onmisbaar is
  • je, net als wij, over een ondernemende, can-do mentaliteit beschikt
Inschrijven kan nog:
00
dagen
00
uren
00
minuten
Doe mee! Schrijf je in voor de winactie van onze Discovery Fase. Laat een omschrijving van je project achter en wie weet zien we elkaar binnenkort!
Deze klanten gingen je voor...
B2B E-COMMERCE PLATFORM
E-commerce ambities en inzichten in klantgedrag realiseren
CONFIGURATIETOOL
Online productconfigurator, snel te bestellen en op maat gemaakt
BOEKINGSTOOL
de Bijenkorf boekingstool; persoonlijke services online geboekt
rb2 is wéér de nummer 1 digital production agency!

We kunnen het zelf nog haast niet bevatten. Emerce, hét mediaplatform op het gebied van online business, media en marketing, heeft rb2 voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot beste digital production agency in Nederland. 

Deze prijs is onderdeel van de 17e editie van Emerce100, een speciale uitgave van het vakblad, waarin ieder jaar een imago-onderzoek wordt gedaan naar de beste bureaus en specialisten in verschillende categorieën. Dit jaar deden meer dan 1.500 respondenten mee aan het onderzoek, een recordaantal voor het onderzoek.

Uiteraard zijn we ontzettend trots dat deze prijs hebben gewonnen. Vooral ook omdat we deze prijs onmogelijk in de wacht hadden kunnen slepen zonder de hulp, het enthousiasme en lovende reacties van klanten en partners die deelnamen aan dit imago-onderzoek.

Bedankt klanten en partners, voor jullie onvoorwaardelijke support. Jullie staan voor ons op 1!

avatar
“Wil jij je project een enorme kick-start geven met onze gewaardeerde discovery fase?”
Jeroen van Mierle, Sales en Marketing
avatar