Every dream

needs a team

Vorig jaar organiseerden we onze allereerste Dream Team wedstrijd. Daarbij werden innovatieve ideeën ingestuurd. Het winnende idee werd beloond met een Dream Team van rb2-ontwikkelaars. Deze groep technische specialisten ging 12 weken aan de slag om de digitale droom van de winnaar te verwezenlijken.

De eerste editie van de Dream Team wedstrijd werd gewonnen door de Bijenkorf. Check de video en case over het boekingsplatform dat ons Dream Team heeft gebouwd.

De eerste wedstrijd is zo goed bevallen dat we er een jaarlijkse actie van willen maken. We willen innovatieve dromen blijven realiseren. En omdat het ons een kick geeft om op deze manier iets bij te kunnen dragen aan het digitale landschap in Nederland.

Waarom is deze wedstrijd iets voor jou?

Heb jij een digitale droom? Eentje waar een technisch platform voor nodig is om jouw idee succesvol te maken? Dan willen wij er ontzettend graag meer over weten. In het bijzonder als die droom iets te maken heeft met e-commerce, loyaliteitsprogramma’s of subscription services - drie dingen waar onze technische harten sneller van gaan kloppen.

Doe mee met de wedstrijd en schrijf je hier in!

Wie kunnen er aan deze wedstrijd meedoen?

Als digitale specialisten in hart en nieren moedigen we uiteraard iedereen aan om innovatieve ideeën te blijven ontwikkelen en die te delen. Voor deze wedstrijd zijn we op zoek naar bedrijven die zich herkennen in het volgende:

 • Jouw bedrijf is op online en digitaal vlak al actief en is klaar voor de volgende stap
 • Jouw organisatie heeft een idee dat aansluit op nieuwe of veranderende behoeften van klanten in jouw markt waarvoor een nieuw digitaal platform nodig is om die droom binnen 6 tot 12 maanden te realiseren
 • Jouw bedrijf biedt producten en diensten aan voor zowel een B2B als B2C doelgroepen en ziet groeikansen door op het gebied van e-commerce, loyalty of met een abonnementsmodel te vernieuwen
 • Jouw bedrijf kan wel technische ontwikkel-power gebruiken om jouw idee te realiseren
 • Jouw digitale droom gaat het verschil maken voor jouw hele organisatie of een specifiek bedrijfsonderdeel (zoals bij de Bijenkorf het geval was). Het maakt dus niet uit hoe groot jouw bedrijf is en ik welke markt jij actief bent

Dream team wedstrijd...hoe doe ik mee?

Het enig wat jij moet doen, is jouw idee insturen. De jury zal zich vervolgens buigen over alle inzendingen. De finalisten nodigen we uit voor een presentatie, bij ons op kantoor of virtueel. De winnaar gaat samen met het dream team van rb2-developers aan de slag om jouw digitale droom in 12 weken te bouwen. 

Wie is rb2 eigenlijk?

rb2 is een technisch development bureau dat vraagstukken van klanten vertaalt naar technische oplossingen, die we vervolgens ontwikkelen en integreren. Dat doen we met 60 technische specialisten, aangestuurd vanuit ons hoofdkantoor in Nederland en ondersteund door onze ontwikkelteams in Portugal, China en Nigeria.

En na 15 jaar werken met het beste team en met de meest innovatieve klanten zoals Lavazza, de Bijenkorf, Philips en DAF, zijn we apetrots dit jaar op nummer 1 in de Emerce100 te staan in de categorie Digital Production Agencies!

Dream team icon

Nog even resumerend over de actie:

 1. Het is een wedstrijd (waar je iets kan winnen).
 2. Het project wordt uitgevoerd door een professioneel team van rb2 bestaande uit developer(s), architect(en), delivery manager en een analist.
 3. Wij gaan jouw 'technische digitale droom' in 3 maanden uitvoeren, met 4 personen.
 4. De digitale droom moet te realiseren zijn door middel van software-ontwikkeling.
 5. Het hoeft geen origineel of nieuw idee te zijn, maar een onderscheidend karakter kan meehelpen.
 6. Er is geen beperking qua deelname met betrekking tot leeftijd, beroep etcetera.
 7. Elke droom wordt beoordeeld door een jury van 4 professionals van rb2.
 8. Vragen kun je stellen via [email protected]
 9. Nee, er zitten géén addertjes onder het gras. (vraag maar aan de Bijenkorf)
Doe mee met de wedstrijd!