Local guidance, global development 24/7 werken wij aan projecten

image
image
image
image

Wuhan, ons nieuwste en snelst groeiende kantoor

Begin 2018 is in Wuhan ons tweede Chinese development center geopend. Wuhan is één van China's grotere steden met ruim tien miljoen inwoners, en bekend vanwege zijn uitstekende technisch georiënteerde universiteiten. Het kantoor zit in het hart van de stad en bevindt zich in het moderne Optics Valley World Trade Center. Om de kennisuitwisseling te stimuleren bezoeken developers van beide kantoren elkaar op regelmatige basis. Een kleine twee uur vliegen en je bent vanaf Wuhan in Xiamen.

In Wuhan werken op dit moment 15 developers op dagelijkse basis aan onze projecten zoals Bexter en Bruna, aangestuurd vanuit onze Delivery Managers in Nederland. De verwachte groei van dit kantoor zal ons in 2019 al noodzaken om een groter kantoor te vinden. En die uitdaging gaan we graag aan!

Tussen het ontwikkelen door wordt de computer regelmatig ingeruild voor de pingpongtafel. Naast dat de twee development centers elkaar ontmoeten voor kennisuitwisseling, ontmoeten ze elkaar ook voor leuke uitjes: zoals een cruise naar Japan.

rb2 ChinaWuhan

Room 1106, Building 03, App square,
Liujiacun, Nanhu Avenue, Hongshan District,
Wuhan, Hubei
PR of China

亚尔迪武汉
中国湖北省武汉市洪山区南湖大道刘家村 APP广场,3栋 1106

Een greep uit onze activiteiten van de afgelopen tijd