Local guidance, global development

24/7 werken wij aan projecten

image
image
image
image

Wuhan, ons nieuwste en snelst groeiende kantoor

Begin dit jaar is in Wuhan ons tweede Chinese development center geopend. Wuhan is één van China's grotere steden met ruim tien miljoen inwoners, en bekend vanwege zijn uitstekende technisch georiënteerde universiteiten. Het kantoor zit in het hart van de stad en bevindt zich in het moderne Optics Valley World Trade Center. Om de kennisuitwisseling te stimuleren bezoeken developers van beide kantoren elkaar op regelmatige basis. Een kleine twee uur vliegen en je bent vanaf Wuhan in Xiamen.

In Wuhan werken op dit moment 15 developers op dagelijkse basis aan onze projecten zoals Bexter en Bruna, aangestuurd vanuit onze Delivery Managers in Nederland. De verwachte groei van dit kantoor zal ons in 2019 al noodzaken om een groter kantoor te vinden. En die uitdaging gaan we graag aan!

Tussen het ontwikkelen door wordt de computer regelmatig ingeruild voor de pingpongtafel. Naast dat de twee development centers elkaar ontmoeten voor kennisuitwisseling, ontmoeten ze elkaar ook voor leuke uitjes: zoals een cruise naar Japan.

rb2 ChinaWuhan

Room 1103, Building I,
No.70 Guanggu Street Modern Optics Valley World Trade Center,
Wuhan Donghu High-tech district 43000
PR of China

中国 湖北省 武汉市
东湖高新区 光谷大道70号
现代光谷世贸中心I栋1103

Een greep uit onze activiteiten

van de afgelopen tijd