Hoe ziet een project met CoreConnect van rb2 eruit?

Jeroen van Mierle

Bij rb2 werken we altijd nauw samen met onze klanten om hun bedrijven te begrijpen. Dat betekent dat we ons verdiepen in hun doelen, uitdagingen, geschiedenis - alles wat erbij komt kijken.

Bij rb2 werken we altijd nauw samen met onze klanten om hun bedrijven te begrijpen. Dat betekent dat we ons verdiepen in hun doelen, uitdagingen, geschiedenis - alles wat erbij komt kijken.

Hoe ziet een project met CoreConnect van rb2 eruit?

Bij rb2 werken we altijd nauw samen met onze klanten om hun bedrijven te begrijpen. Dat betekent dat we ons verdiepen in hun doelen, uitdagingen, geschiedenis - alles wat erbij komt kijken. Door dat te begrijpen, kunnen we prioriteit geven aan het oplossen van de juiste problemen, direct impact maken en vertrouwen opbouwen door succesvolle ontwikkeling. Dat is in een notendop wat een project met ons inhoudt, maar hoe ziet dat eruit als je wat dichterbij kijkt?

Onze aanpak met CoreConnect biedt een framework en platform met meerdere modules waarmee we snel oplossingen kunnen opzetten die verbinding maken met verschillende e-commerce-tools zoals PIM, PSP, BigCommerce, ERP's en CRMs. Combineer dat met onze expertise in e-commerce en ontwikkeling en er is niet veel waar we je niet bij kunnen helpen.

Vanaf het begin

Het exacte proces verschilt van klant tot klant, want geen enkel project is hetzelfde. Maar we volgen een vrij consistent stappenplan omdat het gewoonweg werkt. We beginnen altijd met een discovery fase zodat we de ambities en uitdagingen van het bedrijf begrijpen. Met deze informatie in gedachten richten we onze aandacht op het ontwikkelen van een minimal viable product (MVP) dat de belangrijkste uitdagingen oplost en alle systemen verbindt. Vervolgens gaat het project naar productie en begint het inkomsten te genereren.

Dat is het. Geen magische formule, gewoon solide producten gebouwd op kennis van de markt en het bedrijf. De echte kracht van onze aanpak met CoreConnect is dat het super schaalbaar en flexibel is. Gecombineerd met onze e-commerce-geoptimaliseerde datamodellen en gestandaardiseerde bouwstenen kan het voor elk project worden ingezet.

Onze technische collega’s hebben veel ervaring en we zorgen ervoor dat nieuwe architectuur in één keer goed is. Zo kunnen problemen naarmate het project groeit voorkomen worden. We werken graag met MVPs omdat het klanten op een relatief korte termijn veel waarde kan bieden. Maar we zijn altijd gericht op de horizon, dus wat we ook bouwen, het moet niet alleen nu werken, maar ook over 10 jaar.

Communicatie

Een groot deel van het beheren van de verwachtingen van klanten is regelmatige communicatie. We houden onze klanten op de hoogte van elke fase van een project en houden de overeengekomen doelen nauwkeurig in de gaten. Onze aanpak is samenwerkend en ondanks dat wij het zware werk doen, hebben we onze klanten echt nodig om de samenwerking tot een succes te maken.

CoreConnect stelt ons in staat om snel de verschillende e-commerce-tools die je al hebt te verbinden en samen te voegen met onze voorgebouwde bouwstenen om zo snel mogelijk een MVP te lanceren. Duurzame relaties en waarde creëren - dat is hoe het is om met ons samen te werken.

Wil je een e-commerce partner die zijn beloftes waarmaakt? Wij gaan graag met je aan de slag.

avatar
"Benieuwd wat rb2 voor je kan betekenen?"
avatar
Jeroen van Mierle, Commercial Director
avatar
"Benieuwd wat rb2 voor je kan betekenen?"
avatar
Jeroen van Mierle, Commercial Director