Grenzeloze ambities, technisch gerealiseerd; dat is waar rb2 voor staat. rb2 creëert werkende, schaalbare businessapplicaties die het hart van onze klanten sneller doet kloppen. Wij geloven in hard werken, kwaliteit leveren en we doen wat we beloven. Onze klanten variëren van gevestigde corporates tot start-ups.


Wij bouwen businessapplicaties in alle soorten en maten. Hiervoor gebruiken we vernieuwende maar bewezen succesvolle technologieën. Samen met jou bepalen onze architecten en developers de juiste technische richting, die aansluit op jouw ambitie. Dat kan een open-source framework zijn, enterprise software of compleet maatwerk. rb2 is Microsoft Cloud Gold Partner en Sitecore Implementation partner. Dat alles om jouw product beter, robuuster of sneller op de markt te zetten.

. Nederland .

. China .

. Singapore .

Verspreid over 3 locaties in Nederland, China en Singapore werken 80+ rb2'ers elke dag enthousiast voor én met onze klanten. Allemaal in een verschillende tijdzone, maar met dezelfde frisse zin om complexe en mooie producten te bouwen waar gebruikers blij van worden.


Met dit team (en nog belangrijker: met jou) werken we nauw samen via agile methodieken zoals scrum of kanban. Niet omdat het hip klinkt, maar omdat agile werken voor jou enorme voordelen heeft; we zijn ontzettend flexibel, zetten kwaliteit voorop en geloven in complete transparantie. Met deze mindset en jaren aan ervaring creëren we innoverende businessapplicaties die naadloos aansluiten op jouw ambities en jouw business naar het volgende niveau tillen.

Wat is jouw ambitie?

Laten we vandaag beginnen met de realisatie.